Schilderwerk

Wandafwerking

Verf spuiten

Schilderwerk

Schilderwerk is niet zomaar een nieuw laagje, het vraagt om gedegen kennis van materiaal, ondergronden en eisen en wensen van de opdrachtgever. Of het nu nieuwbouw of onderhoudsschilderwerk betreft, Rene Bruin Schilderwerken kan u bijstaan met jarenlange kennis en ervaring.


Naast goed schilderwerk is ook de kwaliteit van onze producten veelzeggend en daarom werken wij met diverse topmerken zoals Sikkens, Veveo en Sigma.

Ons werkterrein is breed; zowel binnen als buitenschilderwerk, particulieren, bedrijven, aannemers, grote en kleine projecten. Binnenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Wandafwerking

 

Bij wandafwerking kunt u denken aan diverse toepassingen, zoals het sauzen van wanden en plafonds of het aanbrengen van glasvezelbehang. 

Latex sauzen
Aan te brengen in iedere gewenste kleur.
Eventuele beschadigingen zijn gemakkelijk te repareren.
De verf kan zowel handmatig als met de verfspuit worden aangebracht.

Glasvezelbehang
Glasvezelbehang is zijn opmars aan het maken in Nederland. Dit soort behang werd vroeger alleen in kantoorpanden gebruikt en werd als saai bestempeld. In het huidige assortiment kunnen we zeker niet meer spreken van saai. 

De vele designs en soorten zijn ontelbaar. 
Al het behang is bijzonder geschikt tegen eventuele scheuren en werkende onderdelen van de ondergrond. 

Latex sauzen

Glasvezel - patroon behang

Verf spuiten

 

Ons bedrijf beschikt over de nodige kennis en ervaring op het gebied van Airless-spuiten. Zowel wanden, plafonds als het houtwerk binnen kunnen gespoten worden.


Wanden en plafonds

Zowel wanden als plafonds kunnen worden gespoten met latex. Dit zorgt voor een heel strak eindresultaat zonder rolstructuur.


Houtwerk

Het houtwerk binnen, zoals deuren, kozijnen, kasten, trappen, enzovoort, kan ook gespoten worden. Dit wordt gedaan met een verspuitbare verf op waterbasis. Door de verf te verspuiten met een extra luchtondersteuning, oftewel Aircoat genaamd, geeft dit een minimum aan spuitnevel. Dat maakt het uitermate geschikt voor binnen spuiten op locatie.

Ook hier is het eindresultaat perfect. De verf is zowel in hoogglans als in zijdeglans aan te brengen in elke gewenste kleur.